Thursday, 24 March 2011

citer niyh pelik ke tidak???

athye readers!!!!korang suma sihat????Erin dekat sini sihat jew....Erin adew satu citer...n citer niyh bermula pada pkol 6:30 masa suma pelajar tengah beratur nk balik....Erin n the geng tgh berbual kosng...tibe2 mata Erin milirik ke barisan pelajar lelaki...nErin sje je tgok sana..n ada seorang pelajar lelaki niyh die tgok Erin mcam Erin niyh ada hutang dgan dia...pastu Erin ketawa lah...dia jalan pegi ke barisan pelajar lelaki form 1...n Erin ngan dia sama2 jegil mata...hihihi...n die ketawa...Erin pusing jari telunjuk Erin dkat telinga Erin lpas tuh Erin kata `dah gilew????'...pastu dia kata `x lagi..'..masa yg agak merungsingkan bila dia tersengih seperti kerang busuk n angkt kolar baju dia n angkt ibu jari..Erin juih bibir jew..mlaz nk layan...smpi blik Erin n senior Erin tuh gadoh tnpa suara(maybe bkan gadoh..hihih)masa blik Erin jelir lidah dkat dia...n dia senyum n kata`uish!!!'...hahaha...thu pown tako...hihihi...wktu Erin gunakan jalan yg slalu Erin gunakan...Erin ternmpk die..n Erin agak terkejut jgak sbab jlan niyh Erin sorang je yg gunakan.n mamat niyh sesat ke???hihihi...mcm2 persoalan adew dlam fikiran Erin..dia tengok Erin n senyum...dia kata `bdak garang tpi lucu'pastu dia ketawa...n Erin kata...`kalo tk nk masalah niyh jdi serius...jgan ckap...'..pastu dia senyum n kata `ok..bdak pendek'....argh!!!!!geram betol Erin!!!nk kene penumbuk kew apew senior Erin niyh...agak menyakitkn hati betol...lpaws tuh Erin kata smbil berhenti berjlan..`halo!!!tinggi aq 155 k!!!so aq bkan rendah!!!'..pastu die ketawa n kata...`dh thu'...sebel tol!!!..kalo korang..apew yng korang rase????

6 comments:

  1. aku jealous kat budak senior tu

    ReplyDelete
  2. knp hang layan dia jugak waktu balik rumah hang kat jalan yg hang selalu guna kata tak mau layan dia sebelum tu

    ReplyDelete
  3. haha...apew jealous2...haha..aq mne knal senior tuh....

    ReplyDelete
  4. jealous la dia pandang ang lepas tu ang pown pandang dia...hihihi

    ReplyDelete
  5. akmal aiman jelez !!!!! haaa !!!! x ku sangka ... rupa rupanya ada gak hati kat elin rupanya .... hahaha
    x pa elin aq nasihatkan ang lyan jaa bdak senior tuu ... klau x mau bgiii kat aq .. hahaha ... tpiii sebelum tuu ... dia hensem dk .. hahaha

    ReplyDelete
  6. bagi ja kat amirah tu budak senior tu

    ReplyDelete